Vælg en side

Forretter

Nr. Menu Kr.
1. Paa pia. 4 stk mini-thai forårsruller fyldt med svinekød, glasnudler, hvidkål og gulerødder – med sød chilisauce 50,-
2. Wanton. 8 stk ægdejspakker fyldt med hakket svinekød – med sød chilisauce 50,-
3. Sattè gai. 4 stk kyllingespyd marineret i mild karry – med peanutsauce 50,-
4. Sattè. Svinekød på spyd 4 stk marineret i mild karry – med peanutsauce 50,-
5. UDGÅET 0
6. Kung chup bang tod. 5 stk indbagte rejer – med chilisauce 55,-
7. Kau kerb kung. En pose rejechips – med sød chilisauce 35,-

Vegetarforretter

Nr. Menu Kr.
8. Paa pia. 4 stk mini-thai forårsruller fyldt med glasnudler, hvidkål og gulerødder – med sød chilisauce 50,-
10. Suppe med champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chili 50,-

 

Supper

Nr. Menu Kr.
11. Tum yam. Den klassiske thailandske suppe med kylling, champignon, koriander, citrongræs, galanga, tomat og chilli (*Eller med rejer) 55,-
*60,-
12. Tum ka. Lækker hvid kokosmælksuppe med kylling, limeblade, champignon, springløg, koriander, tomat, citrongræs og chili (*Eller med rejer) 55,-
*60,-
13. Wan-tan suppe med indbagt svinekød 60,-
14. Silom suppe med rejer, kylling, svampe 60,-

 

Thai Salater med ris

Nr. Menu Kr.
15. Yam. Den thailandske salat med tomat, agurk, springløg, løg, kylling, oksekød eller svinemørbrad 85,-
16. Somtam. Papaya salat med tomat, chili, gulerødder, bønner, peanuts og citron 90,-

Nudler & stegte ris

Nr. Menu Kr.
17. Phat thai. Stegte nudler med rejer, æg, bønnespirer, porrer, peanuts og sød soya- 90,-
18. Phat se ew. Stegte nudler, æg, sød soya, broccoli og bønnespirer med kylling (*Eller med rejer, and, svinemørbrad eller oksekød) 85,-
*95,-
19. Khao phat. Stegte ris, springløg, gulerødder, løg og hvidløg med kylling (*Eller med rejer, blæksprutte, and, svinemørbrad eller oksemørbrad) 85,-
*95,-

 

Hovedretter med ris

Nr. Menu Kr.
20. Phat nam man hoi. Kylling stegt i østerssauce med grøntsager og løg (*Eller med and eller rejer) 85,- *95,-
21. Phat priew wan. Kylling stegt i sursød sauce med grønsager, løg og koriander (*Eller med svinemørbrad, rejer eller oksekød) 85,- *95,-
22. Phat gai met himapham. Kylling stegt i soyasauce med grønsager, løg, cashewnødder 85,-
23. Krathiem prik tai. Kylling stegt i soyasauce med peberfrugt, løg, peber, hvidløg og koriander (*Eller med rejer, blæksprutte, and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
24. Pa naeng. Kylling stegt i panaeng karrysauce og kokosmælk med peberfrugt, basilikum og limeblade (*Eller med rejer, and, svinekød eller oksekød) 85,- *95,-
25. Kaeng khiew wan. Kylling, stegt i grøn karrysauce og kokosmælk med peberfrugt, auberginer, bambusskud og basilikum (*Eller med rejer, and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-

26. Kaeng ka-ri. Kylling stegt i gul karrysauce og kokosmælk med løg, kartofler og cashewnødder (*Med and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
27. Kaeng pet. Kylling stegt i rød karrysauce og kokosmælk med peberfrugt, aubergine, ananas, bambusskud og basilikum (*Eller med rejer, and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
28. Kung phat nam prik pow. Rejer stegt i chilipastasauce med peberfrugt, babymajs, springløg, gulerødder, grønne bønner, løg, hvidløg og basilikum 90,-
29. Phat khing. Kylling stegt i ingefærsauce med grøntsager, chili, løg, hvidløg, basilikum og cashewnødder (*Eller med and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
30. Mas sa man. Kylling stegt i massaman karrysauce og kokosmælk med kartofler, cashewnødder (*Eller med and, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
31. Phat ka pow. Kylling stegt i stærk basilikum med chili og friske hvidløg, gullerødder og lange bønner (*Eller med rejer, svinemørbrad eller oksekød) 85,- *95,-
32. Chu Chi Pla. laks stegt i panaeng karrysauce med basilikum, limeblade og peberfrugt  95,-

Børneretter

Nr. Menu Kr.
61. Panda Satté gai. 4 stk kyllingespyd marineret i mild karry – med peanutsauce og grønsagsstave 60,-
62. Elefant Phat se ev. Stegte nudler æg, sød soja, broccoli, bønnespirer og hvidløg med kylling. (*Eller med svinemørbrad, oksekød, rejer el. and) 60,- *70,-
63. Alexander Khao phat. Stegte ris, springløg, gulerødder, løg, hvidløg og tomater med kylling (*eller med rejer, blæksprutte, and, svinemørbrad eller oksekød) 60,- *70,-
64. Ludvig Kaeng ka-ri. Kylling stegt i gul karrysauce og kokosmælk med løg, kartofler og cashewnødder (*Med and, svinemørbrad eller Oksekød) 60,- *70,-
Vil du selv justere på smagsstyrken, så bestil et bæger med nam prik (Stærk chilisauce) 15,-